Denna webbplats använder cookies. Klicka här för att se cookie-uttalandet Gick med på

L-lysin

L-Lysin är en essentiell aminosyra, vilket betyder att den krävs för att bibehålla din hälsa. Dock kan den inte syntetiseras av dina celler, så du måste få i dig den via kosten. L-Lysin finns i alla livsmedel som innehåller 

image Description

De är nödvändiga byggstenar för alla proteiner i kroppen. L-Lysin spelar en viktig roll vid kalciumabsorption; bygga muskelprotein och i kroppens produktion av hormoner, enzymer och antikroppar. 

L-LYSIN

Lysin i Recover-Me

L-Lysin har specifikt tillsatts i Recover-Me för att stärka effekten av den speciella argininformen; L-Arginin L-Pidolat. En ytterligare fördel är att sänka den potentiella aktiveringen av dormant-herpes simplexviruset, när intaget av L-arginin ökas.

L-arginin och L-Lysin behövs båda för optimal hälsa. Deras kombinerade effekter är önskvärda i flera situationer, såsom potentiellt ökade nivåer av tillväxthormon och förstärkning av ditt skelett.

Ökande nonivåer av tillväxthorm

L-Lysin har testats ensam och i kombination med L-arginin. Det uppdagades oåterkalleligt att vara effektivt vid produktion av tillväxthormon och undertryckande av herpesviruset (HSV).

Recover-Me

har L-Lysin i sin formel för att maximera absorptionen av L-arginin i kroppen och för att förbättra GH-frisättningen under sömnen och avlägsna eventuellt herpesutbrott. Det är mycket viktigt för människor att läsa alla kliniska data, för att fullt ut förstå orsakerna till att vi gjorde sammansättningen av Recover-Me på det sättet vi gjorde.

Benhälsa

En studie publicerad  www.sciencedirect.com av ”Biomedicine and Pharmacotherapy” i december 2002, visade att kombinationen av L-arginin och L-Lysin i kosttillskott stimulerade aktiviteten hos humana osteoblaster, de celler som ansvarar för ökad benmassa. I detta laboratorieexperiment utlöste L-arginin effekter på kväveoxidinducerad cellsignalering och L-Lysin bidrog till kollagensyntesen och ökad benproduktion i provröret, när båda aminosyrorna applicerades tillsammans till osteoblasterna.Källa