Denna webbplats använder cookies. Klicka här för att se cookie-uttalandet Gick med på

Om oss

Har du någonsin hört talas om ”mirakelmolekylen” kväveoxid? Tja, du kommer att vilja veta allt om denna Nobelprisupptäckt. Varför? Eftersom det ger näring åt varenda cell, vilket resulterar i en vacker, harmonisk kropp och inre hälsa – det bästa DU.

Vi var förvånade över att så få människor visste om det, vilket inspirerade Recover-Me’s uppdragsbeskrivning:

Wi strävar efter att informera världen om vikten av mirakelmolekylen kväveoxid, för att hjälpa så många människor som möjligt att förbättra deras livskvalitet.

Naturligtvis, hoppade vi i med huvudet först, och letade efter ett tillskott, som skulle öka produktionen av kväveoxid i kroppen. Gissa vad vi hittade? Inte ETT enda tillskott på marknaden kunde åstadkomma det. Vi var förvirrade! Hur kunde något kallat ”mirakelmolekylen” inte göra sin väg till de människor som behöver det?

Och det var här vår vision började.

Vi ser en värld av en lyckligare, friskare anda och sinnelag, tack vare tillämpad vetenskap.

Med en klar vision visste, vi att vi var tvungna att hitta en ledande global vetenskapsman, för att hjälpa oss att formulera Recover-Me. Vi är glada att säga att vi hittade honom, en känd professor i organisk kemi. Efter en livslång framgångsrik karriär var denna professor fast besluten att skapa en toppkvalitetsformel, som skulle öka nitritoxid optimalt hos människor. Denna professor är en man utan kommersiellt intresse! Snarare är hans huvudsyfte att förbättra livskvaliteten för folket. Denna passion gör Recover-Me unik bland sitt slag!

Genom hela denna erfarenhet har vi blivit mer medvetna om utbildningens kraft, botemedlet mot okunnighet. Vi ser förmågan att läsa som en oerhört viktig livskunskap i att göra hälsosamma beslut som förbättrar livskvaliteten.

Således, kommer Recover-Me att donera en del av vinsten för att stödja bättre läsinitiativ för barn.

En annan del av våra vinster kommer att gå till att stödja ett av våra företags största passioner – naturen. Dessa medel kommer att bidra till projekt för trädplantering och återställande av livsmiljöer i kompromissområden.

Så du vet, när du gör affärer med Recover-Me, förbättrar du inte bara din vitalitet med den berömda ”mirakelmolekylen”, utan du formar också ungdom och restaurering av Moder Natur.

Förbättra din hälsa samtidigt som vi främjar vår planets hälsa. Kan det bli bättre än så?