Denna webbplats använder cookies. Klicka här för att se cookie-uttalandet Gick med på

Anti-Aging

Från det ögonblick vi föds spelar aminosyran L-arginin en betydande roll i tillväxten av vårt skelett och reproduktionen av våra celler. L-arginin är en halv-essentiell aminosyra, vilket betyder att vår kropp själv producerar den. Fram tills vi är fullvuxna producerar kroppen tillräckligt, därefter minskar produktionen och åldringsprocessen börjar. Från den tidpunkten, men speciellt vid högre ålder, har konsumtionen av L-arginin en mätbar effekt på anti-aging och den övergripande kroppsfunktionen.

L-arginin-kvaliteterna gynnar alla och erbjuder ett sätt att få kontroll över åldringsprocessen, återvinning och upprätthållande av vaskulär vitalitet och reversering av åldersrelaterade symtom av cellulär metabolism. L-arginin förbättrar den övergripande känslan av välbefinnande genom förbättrad djupsömn, som dessutom ökar immunfunktion samt produktion av tillväxthormon.

Beställ nu

L-ARGININS

fördelaktiga anti-aging egenskaper

 • Förhöjer mobilregenerering.
 • Anti-Osteoporos.
 • Förbättrar immunsystemet.
 • Främjar djupsömn.
 • Stimulerar frisättning av tillväxthormon som har anti-aging egenskaper.
 • Förhindrar samt reducerar effekterna av Osteoporos, genom den positiva påverkan på benmassan.
 • Bibehåller bentätheten, genom att stimulera produktion av tillväxthormon.
 • Förbättrar kognitiv förmåga.
 • Förbättrar minnet, särskilt långtidsminnet. Kan även minska effekterna av demens och Alzheimers.
 • Förbättrar kommunikation av budbärarceller mellan nerver och hjärna.
 • Förbättrar spermaproduktion och rörlighet.
 • Ökar blodcirkulation i könsorgan
 • Förbättrar sexuell funktion
Trots de stora sakerna som sägs om L-arginin, triggar inte oralt intag alla fördelar som aminosyran spelar i kroppen. När vi är fullvuxna producerar eller absorberar kroppen knappt L-arginin, vilket innebär att din kropp inte kommer ta upp en tillräcklig mängd om du enbart tar grundläggande orala tillskott av L-arginin. För att kroppen ska att absorbera L-arginin krävs att det långsamt släpps ut i kroppen. Recover-Me är en speciell formel som maximerar upptaget.
Mer om Recover-Me

BÄTTRE IMMUN-SYSTEM

När vi åldras producerar hypofysen mindre och mindre tillväxthormon. Detta resulterar i en minskad förmåga att återhämta sig. Samtidigt förlorar immunsystemet också en viktig stimulans, T-lymfocyter, vilket kraftigt kan minska immunfunktionen och till exempel orsaka infektioner efter hård träning eller stress. Recover-Me's specialformel stimulerar produktionen av tillväxthormon och immunsystemet.

Vad är immunsystemet?

Immunsystemet är kroppens naturliga försvar mot infektion. Immunsystemet attackerar bakterier och hjälper oss att hålla oss friska. Många celler och organ arbetar tillsammans för att skydda kroppen.

 • Vita blodkroppar, även kallade leukocyter, spelar en viktig roll i immunsystemet.
 • Vissa typer av vita blodkroppar, även kallade fagocyter, har till uppgift att ta bort dåliga bakterier från kroppen.
 • Annat, blodkroppar, även kallade lymfocyter, hjälper kroppen att hålla den stark och frisk.

Det finns två typer av lymfocyter: B-lymfocyter och T-lymfocyter.
 1. Lymfocyter finns i benmärgen och förblir där tills de mognar till B-celler. B-lymfocyter kan jämföras med något slags intelligenssystem i kroppen, de hittar sina mål och skickar rätt celler för att fixa dem.
 2. Eller så går de till bröstkörteln för att mogna till T-celler. T-celler är de skyddande cellerna, de förstör de invaderande cellerna som orsakar infektion. Recover-Me stimulera produktionen t-lymfocyter

MER ENERGI!

Ända från födseln producerar en körtel i din hjärna tillväxthormon, det gör att du förblir smärt, bygger starka muskler och du är full av energi. Tyvärr börjar din kropp producera mindre tillväxthormon omkring 23 års ålder och när du är i 40-50-årsåldern är det mycket svårare att känna dig energisk och att behålla en smärt, smidig och muskulös kropp. Det är ett sätt för kroppen att säga: sätt igång att jobba! Du kan underlätta... ta Recover-Me varje kväll innan du går till sängs och öka dina nivåer av tillväxthormon igen. Recover-Me's speciella aminosyreformel är unik som ”arbetar” på natten, så att hjärnbarriären kan korsas för att öka din egen produktion av tillväxthormon.

Flera Skäl.....

ÖKAR DIN PRESTANDA

Din fysiska och mentala prestation kommer att förbättras genom att använda Recover-Me, Anti-Aging. På grund av det ökade blodflödet kommer din kropp att återhämtas snabbare under och efter träning. Det ökar även ditt mentala fokus. Den ökade produktionen av tillväxthormon kommer också att bidra till att öka din övergripande prestanda genom att initiera din kropp för att byta till ett ”uppbyggnadstillstånd”, vilket innebär mer mager kroppsmassa (muskelmassa) och lägre fettmassa.

Fysisk prestation – Din förmåga att generera kväveoxid kan förutsäga hur bra du utför idrott. Kväveoxid kontrollerar och reglerar inte bara blodflödet till arbetsskelett- och hjärtsmuskler, utan kontrollerar också hur effektivt dina mitokondrier genererar cellulär energi från syre. Träningsintolerans hos äldre individer beror på att dessa människor inte kan effektivt producera kväveoxid och reglera blodflödet till kroppen.

Recover-Me  ett växande  muskelåtervinnings-tillägg för kroppsbyggare och idrottare. Ta det en halvtimme innan ett träningspass eller tävling. På grund av det ökade blodflödet kommer kroppen att återhämta sig snabbare efter träning, dina muskler blir mindre ömma och det förbättrar din mentala fokus! Den ökade produktionen av tillväxthormoner garanterar mer muskelmassa och mindre fettlagring!

OPTIMERAR DIN SÖMN

Recover-Me förbättrar sömnmönstret genom att öka nivån av kväveoxid i blodet. Det har en motsatt effekt än koffein: kroppen sätts snabbare i vila och du sover ofta djupare. Genom att ta Recover-Me inför natten främjar det inte bara anti-aging-effekten, utan stödjer även den kognitiva förmågan och minnet.

Vill du sova bättre och djupare? Ta Recover-Me innan du lägger dig! Recover-Me är en speciell formel som optimerar kväveoxidproduktionen i hjärnan. Kväveoxidproduktion i den främre delen av hjärnan får oss att somna. Det får dig att sova snabbare och djupare.

Artikel (på engelska) om kväveoxid och sömn


ÅLDRANDE

Degenerering av vår kropp går inte att undvika. En orsak till detta är att cellerna i vår kropp reproduceras om och om igen, och att denna reproduktion aldrig har samma ”kvalitet” som den ursprungliga cellen och åldern. L-arginin är en halv-essentiell aminosyra och tills långabentillväxten är klar (efter ca 23 år), producerar vår kropp tillräckligt med L-arginin. Därefter slutar kroppen att assimilera arginin och åldrandeprocessen börjar.
Konsumtionen av L-arginin vid den tidpunkten, men speciellt vid högre ålder, har en mätbar effekt på anti-aging och övergripande kroppsfunktion.
L-arginin gynnar alla och erbjuder ett sätt att få kontroll över åldringsprocessen genom att återfå kärlens vitalitet, reversera åldersrelaterade symtom av cellulär metabolism och förbättra den övergripande känslan av välbefinnande genom förbättrad djupsömn. Denna djupsömn ökar immunfunktion samt produktion av tillväxthormon.
Kombinationen och rätt andel av ingredienserna i Recover-Me maximerar absorptionen av L-arginin.

TILLVÄXTHORMON

När åldern stiger producerar hypofysen mindre och mindre tillväxthormon. Som ett resultat minskar förmågan att regenerera till exempel bindväv, muskulatur, benvävnad och läka sår. Samtidigt förlorar immunsystemet också en viktig stimulans, produktionen av T-lymfocyter, vilket kraftigt kan minska immunfunktionen och till exempel orsaka infektioner efter ansträngande träning eller stress. Frigörande av extra mängder av tillväxthormon kan leda till förbränning av depotfett och bildandet av kraftfullare muskler.
Lysin verkar också stimulera tillväxthormon i kombination med L-arginin. Kombinationen av L-arginin och L-lysin används ofta för att främja fysisk återhämtning efter intensiv stress. Dessutom stödjer denna kombination kroppens egna regenerativa kapacitet, så att immunsystemet bibehåller en optimal funktion.

Louis J. Ignarro, Nobelpristagare, förklarar:

"När nerver stimulerar olika delar av kroppen de gör det genom att släppa ut en kemikalier, huvudkemikalie i hjärnan som är utsläppt för många nerver är kväveoxid och denna kväveoxid är väl känd idag.  Att underlätta minne och lära sig. det här har visats hos djur, har visats hos människor och vad vi har noterat nu är det i minnes- och inlärningssjukdomar, särskilt Alzheimers sjukdom Det finns en brist, en märkbar brist vid bildandet av kväveoxid I de regioner i hjärnan som reglerar minne och lärande, och den tidiga kliniska studien visar att om du ökar kväveoxidbildning i hjärnan. "

ÖKAR DITT VÄLBEFINNANDE

Ingredienserna i Recover-Me ökar blodflödet genom kroppen, vilket ökar värmen i dina händer och fötter samt ökar din libido och känslighet. Den naturliga spärren för frisättning av tillväxthormon kommer att sänkas, vilket över tiden har bestämda anti-aging effekter. På grund av högre GH-nivåer så kommer kroppen att förbli längre i ett ”uppbyggnadstillstånd” och därmed vara smalare, med mindre fettlagring, och samtidigt producera mer energi.

SEXUELL FUNKTION

Ökat argininintag ökar kväveoxidnivån i blodet. Kväveoxid gör att blodkärlsväggarna slappnar av och förbättrar därigenom blodcirkulationen i hela kroppen, inklusive i penis. Vidare höjer arginin koncentrationen av kväveoxid, vilket ökar den arteriella elasticiteten. Denna effekt kan sänka blodtrycket och förbättra erektilprocesserna. Tillsammans med detta kan näringsämnen och syre transporteras i högre takt till organen, vilket har en övergripande positiv effekt på styrka, uthållighet och sexuell prestanda.

BÄTTRE MINNE OCH KOGNITIV FÖRMÅGA

Kombinationen av högre kväveoxidnivåer i hjärnan och frisättning av aminosyran L-Pidolat kan förbättra minnet och hjärnans kognitiva förmåga. Du kommer att uppleva bättre fokus, vakenhet, koncentration och bättre minne. Studier har också visat på en förbättrad inlärningsförmåga.